2015 Trůn pěti království

Termín:
1. 8. - 15. 8. 2015

Téma:
 

Trůn pět království

Král je mrtev! Jeho krutovláda konečně končí! Byl zrazen a bodnut do zad svým pobočníkem. Na trůn teď usedá neprávoplatný dědic. Na druhý den byly svolány staré rody, kterým bylo násilím odebráno jejich území, o která se po staletí staraly. Nový král navrátil Orlům mořské útesy, Štírům vyprahlé pouště, Jelenům rozlehlé lesy, Stínokočkám tajemné bažiny a jeskyně a Zlovlkům zrádné hory.

              Po znovu obydlení svých území, rody pomalu zjišťují, že nový Král není asi takový dobrák, za kterého se vydává. Musíme zjistit, co má za lubem. Proč vykázal polomuže do vyhnanství? Když už začínala noc a všichni jsme se chystali spát, naskytl se nám zvláštní pohled. Po louce prošla okouzlující Daenerys, kterou věrně následovali její tři draci. Ano, draci!! Následující den, jsme zjistili, že je Daenerys dcerou zavražděného krále, a tudíž i právoplatnou dědičkou.

              Teď už je vše jasné – nový král je snad ještě krutější než ten původní. Je na čase něco udělat, nebo nastanou ještě horší časy, které naše království doposud nezažilo. Nezbývá nic jiného, než se vydat na zakázané území, najít Daenerys a doufat, že společnými silami dokážeme krále sesadit a dostat ji na trůn – jakožto právoplatnou královnu. Ještěže máme na své straně draky, kteří na královnin příkaz „Drakárys“ umí chrlit oheň!

Počasí:
Vedro. A to né klasický letní teplíčko, pohodička, zmrzlinečka, ale zkrátka a dobře absolutní peklo! Teplota vysoko nad třiceti stupni na denním pořádku - dokonce jsme kvůli ní posouvali odpolední program. K tomu neustálé doplňování barelu se šťávou a zákazy rozdělávání ohňů a koupačka aspoň dvakrát denně!

Ale potom, když už nám jednou uprostřed tábora zapršelo, to stálo za to! Slejvák jako blázen a děti v plávkách stojí pod rozpálenou střechou, ze které stékají potoky zrovna ohřáté dešťovky. To Smrkovec ještě nezažil!


Hlavní vedoucí:

Seki (král nekrál)

Vedoucí:
Lůca (stínokočičí lady)
Áňa (jelení paní)
Kačka (škorpioní kněžna)
Téra (orlí vévodkyně)
Honza (lord zlovlk)
Petr (epizoda s orlím vévodou opravdu stála za to!)


Praktikanti
:
Martin (páže stráže)
Anička (Daenerys za bouře zrozená!)


Táborová babi:
Květuška


Kuchyně:
Dominik
Kája Havran
Bobr - machr


Jordys:
Jordys


Teamy:

Orli // Téra // Luky R., Týnka, Ani V., Luky V., Pepa D., Ríša, Kačka B., Fany, Jonáš
Škorpioni // Kačka // Eric, Dejv, Lenka, Bára, Dominik B., Roska, Lada, Pepek, Šimon
Stínokočky // Lůca // Maru, Dominik S., Adri, Andy, Luky F., Zuzka, Péťa, Tom B., Oslík
Zlovlci // Honza // Tom Č., Kika, Alain, Ani MGF, Nela, Ema, Maďa, Ondra, Luky P., Patrik
Jeleni // Áňa // Gorila, Baru V., David K., Radim, Alice, Martin T., Martin R., Kačka V., Ella, Jolča